[O1] tłumik końcowy 1J0119H do octavi tour 1,6 BFQ pasuje cz

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Andrzej Dura
    Classic
    • 2012
    • 3

Witam,

Czy miał ktoś do czynienia z tym tematem lub posiada wiedzę jak to wykonać?

U mnie w firmie w biurze jest chusteczkowy zasięg (Orange). Raz idzie normalnie rozmawiać innym razem przekręcisz głowę i przerywa lub wręcz rwie połączenie.

Nie jest to raczej kwestia telefonów bo nowe mają ten problem i 3 różne (iphone 5, htc sensation, samsung g2.

Ściany budynku ok 50 cm, biuro na parterze. Wg http://mapa.btsearch.pl/ są w odległości 3 nadajniki GSM 900/1800 UMTS 2100.
  • andrzej1545
    Classic
    • 2010
    • 21

witam mam pytanie czy można zamontować tłumik 1J0119H DO OCTAVI TOUR 1,6 Z SILNIKIEM BFQ BENZYNA ROK PRODUKCJI 2010 a jesli nie to jaki powinien być i dlaczego

Komentarz

• JanuszSz
      RS
      S_OCP Member
      • 2007
      • 2835
      • Superb II combi (3T5)

Powinien być 1J5 253 609 C,dlatego,że tak twierdzi ETKA. :P

A co to za numer?Bo jakiś krótki.
      Zamieszczone przez andrzej1545
      1J0119H
      Zamontować można każdy,który da się powiesić na istniejących wieszakach i podłączyć do istniejącego układu bez większych przeróbek.
      Najlepiej ,żeby był dedykowany .
      Zbilansowana dieta to piwo w obu dłoniach.

Komentarz

• andrzej1545
        Classic
        • 2010
        • 21

No właśnie też uważam że powinien być o tych numerach co podajesz 1J5 253 609 C, a co jeśli ASO zamontowało mi inny tłumik końcowy na gwarancji np. od chyba dedykowany do A3 lub octavia sdc (1J0119H...)o tych własnie numerkach. Nie wymienili mi w całości ze środkowm ładnie zespawując tylko ucieli za środkowym i na zacisk i mówią że zgodnie z procedurą, a wcześniej był w całości ze środkowym fabrycznie zespawany. Dlatego moje pytanie czy można założyć inny tłumik nie ten co podaje Etka zgodnie z procedurą gwarancji. Czy ma to wpływ na pracę zywotność uszkodzenie silnika

Komentarz

• JanuszSz
          RS
          S_OCP Member
          • 2007
          • 2835
          • Superb II combi (3T5)

Jeśli zrobiła to ASO i wpisała do książki,to wydaje mi się,że nie ma problemu.
          Silnikowi raczej nie zaszkodzi inny tłumik.
          Zbilansowana dieta to piwo w obu dłoniach.

Komentarz

Pracuję...